Wyszukiwanie zaawansowane

"Can't load in_mod.dll...

Nowe pluginy, problemy, dyskusje.

"Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 9 lut 2010, o 15:28

... Please make sure that you have at least winamp standard (NOT Lite) and that it is installed correctly".

Witam.:D

Zaczęło się to pojawiać po tym, jak najpierw zainstalowałem Aimpa 2.60 Build 525,a później odinstalowałem Winampa Standart. Przy uruchamianiu Aimpa pokazuje się taka własnie informacja w jezyku angielskim.
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez speed89 » 9 lut 2010, o 15:30

Moze najpierw zainstaluj najnowszą wersje aimp'a build 530 ;)
Jesteś użytkownikiem AIMP'a nie masz konta na forum, zarejestruj się by w każdej chwili mieć z nami kontakt w razie jakiegokolwiek problemu.
Avatar użytkownika
speed89
Administrator
Administrator
 
Posty: 320
Dołączył(a): 23 sty 2009, o 15:33

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 9 lut 2010, o 18:45

odinstalowałem Build 525 zainstalowałem build 530 i dalej to samo.
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Skiff » 9 lut 2010, o 22:58

Ten komunikat oznacza, że potrzebny jest jakiś plik z Winampa. Prawdopodobnie ta wtyczka nie pójdzie na AIMP, ale spróbuj jeszcze skopiować do folderu AIMP plik in_mod.dll
Avatar użytkownika
Skiff
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 110
Dołączył(a): 2 maja 2009, o 12:26

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 10 lut 2010, o 19:03

"AIMP2.exe - nie można znaleźć składnika.
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, poniewaź nie zanleziono MSVR090.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."

Po kliknięciu "OK" pojawia się :

"AIMP2.exe - nie można znaleźć składnika.
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, poniewaź nie zanleziono MSVR090.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."

Po kliknięciu "OK" znowu pojawia się :

"Can't load in_mod.dll
Please make sure that you have at least winamp standard (NOT Lite) and that it is installed correctly"

Po kliknięciu "OK" pojawia się teraz:

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Aimp2\AIMP2.exe
R6034
An application has made an attempt to load the C runtime libraryincorrectly. Please contakt the application's support team for more information.

Po kliknięciu OK pokazuje się AIMP2. Plik MSVR090.dll też przekopiowałem do katalogu Plugins.

Narazie korzystam z winampa.
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez speed89 » 10 lut 2010, o 20:54

Masz coś nieźle namieszane w Windowsie ;) najlepszym rozwiązaniem byłby format... no ale spróbuj jeszcze zainstalować to:
http://www.download.net.pl/18974/Micros ... ge-32-bit/
Jesteś użytkownikiem AIMP'a nie masz konta na forum, zarejestruj się by w każdej chwili mieć z nami kontakt w razie jakiegokolwiek problemu.
Avatar użytkownika
speed89
Administrator
Administrator
 
Posty: 320
Dołączył(a): 23 sty 2009, o 15:33

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 10 lut 2010, o 21:18

speed89 napisał(a):Masz coś nieźle namieszane w Windowsie

Co?

Dla mnie na razie to ten Aimp jest nieźle pomieszany i żyje własnym uzależnionym od winampa (którego nieżadko jest już odinstalowany, przecież użytkownik przechodzi z wielką pompą na AIMPA)

Instalowałem to z restartem i dalej to samo.
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Skiff » 11 lut 2010, o 19:22

Problemem nie jest Windows, AIMP, czy Winamp, tylko wtyczka, która możliwe, że jest zbudowana tylko do Winampa. Nie wszystkie wtyczki z Winampa pójdą na AIMP, choć powinna zdecydowana większość. Podaj linka do tej wtyczki to zobaczę u siebie.
Avatar użytkownika
Skiff
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 110
Dołączył(a): 2 maja 2009, o 12:26

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 11 lut 2010, o 20:38

Ale ja nie ściągałem wygdy żadnej do wainampa:D (i nie robie se jaj)
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez zadra » 11 lut 2010, o 23:51

kup sobie radio i daj sobie spokój z komputerami, bo widzę, że nie dajesz rady i nie rokujesz, :lol: :mrgreen:
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
Avatar użytkownika
zadra
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 32
Dołączył(a): 18 sie 2009, o 13:18
Lokalizacja: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Dystrykt - Polska

Następna strona

Powrót do Wtyczki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron