Wyszukiwanie zaawansowane

"Can't load in_mod.dll...

Nowe pluginy, problemy, dyskusje.

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 12 lut 2010, o 15:18

Bylo napisał(a):Ale ja nie ściągałem wygdy żadnej do wainampa:D (i nie robie se jaj)


Miało być :
Ale ja nie ściągałem nigdy żadnej wtyczki do winampa:D (i nie robie se jaj)

zadra napisał(a):kup sobie radio i daj sobie spokój z komputerami, bo widzę, że nie dajesz rady i nie rokujesz, :lol: :mrgreen:


Szybciej będzie wrócić do winampa
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Skiff » 13 lut 2010, o 10:45

Bylo napisał(a):Ale ja nie ściągałem nigdy żadnej wtyczki do winampa:D (i nie robie se jaj)

Bylo napisał(a):... Please make sure that you have at least winamp standard (NOT Lite) and that it is installed correctly"

Wybacz, ale sam napisałeś, że wtyczka jest do Winampa, zamieszczam cytat Twojej wypowiedzi, żeby było widać.
Żebym mógł coś poradzić to musisz mi podać linka do tej wtyczki, którą chcesz używać, żebym mógł sprawdzić u siebie co jest nie tak.
Avatar użytkownika
Skiff
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 110
Dołączył(a): 2 maja 2009, o 12:26

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez zadra » 13 lut 2010, o 11:40

Bylo.

Podaj dokładnie co się dzieje, co Ty zrobiłeś, zrób zrzut ekranu, to jeśli ktoś wie to Ci pomoże, a nie piszesz, że zmienisz na winampa. Obraź się i już. Ten wątek robi się nudny bo nic nowego nie wnosi i nie naprawia problemu.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
Avatar użytkownika
zadra
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 32
Dołączył(a): 18 sie 2009, o 13:18
Lokalizacja: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Dystrykt - Polska

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 13 lut 2010, o 18:35

To że winamp zainstalowany na moim kompie używał kiedyś jakiejś wtyczki to nie zaprzeczam. Ale nigdy do niego nie ściągałem żadnych dodatkowych wtyczek.
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez zadra » 13 lut 2010, o 20:58

no to widzę, że możemy sobie tak pisać w nieskończoność...... ble,ble
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
Avatar użytkownika
zadra
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 32
Dołączył(a): 18 sie 2009, o 13:18
Lokalizacja: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Dystrykt - Polska

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Skiff » 14 lut 2010, o 00:24

Bylo napisał(a):To że winamp zainstalowany na moim kompie używał kiedyś jakiejś wtyczki to nie zaprzeczam. Ale nigdy do niego nie ściągałem żadnych dodatkowych wtyczek.

Czy Ty w ogóle potrafisz czytać? Nikt z nas nie napisał nic, że instalowałeś jakąś wtyczkę do Winampa!! (tutaj byłoby słychać krzyk rozpaczy)

Mówimy o wtyczce, którą zainstalowałeś do AIMPa!! Tyle, że ta wtyczka została stworzona do Winampa i dlatego masz problemy.

Czyli teraz masz ostatnią szansę na pomoc z naszej strony.
Avatar użytkownika
Skiff
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 110
Dołączył(a): 2 maja 2009, o 12:26

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 15 lut 2010, o 00:43

Ale do aimpa też NIE INSTALOWAŁEM ŻADNYCH WTYCZEK, nawet winampowskich. I co teraz?
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Skiff » 15 lut 2010, o 18:58

No i dopiero teraz napisałeś coś z czym możemy zrobić cokolwiek.
Jeżeli jest tak, że taki błąd zaczął się pojawiać tylko i wyłącznie po zainstalowaniu nowego AIMPa to może być jakiś konflikt plików.

Jedyne co na teraz mogę poradzić to odinstalować AIMP, ale również sprawdzić, czy jest usunięty folder "AIMP2" z 'Program Files' oraz folder "AIMP" z katalogu użytkownika (w XP: C:\Documents And Settings\<nazwa_profilu>\Dane aplikacji\AIMP; a w Viście: C:\Users\<nazwa_profilu>\AppData\Roaming\AIMP)

I dopiero wtedy zainstalować jeszcze raz najnowszego AIMPa 2.60.530

Zdaj raport co i jak ;)
Avatar użytkownika
Skiff
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 110
Dołączył(a): 2 maja 2009, o 12:26

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez Bylo » 16 lut 2010, o 16:19

Odinstalowałem, katalogi wywaliłem, zainstalowałem, działa.

Nie pkazuje się żadna informacja czy ostrzeżenie ani prośba o plik.
Avatar użytkownika
Bylo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 lut 2010, o 17:31

Re: "Can't load in_mod.dll...

Postprzez speed89 » 16 lut 2010, o 16:24

No i problem rozwiązany. O co było tyle krzyku ? :)

Zamykam.
Jesteś użytkownikiem AIMP'a nie masz konta na forum, zarejestruj się by w każdej chwili mieć z nami kontakt w razie jakiegokolwiek problemu.
Avatar użytkownika
speed89
Administrator
Administrator
 
Posty: 320
Dołączył(a): 23 sty 2009, o 15:33

Poprzednia strona

Powrót do Wtyczki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron