Wyszukiwanie zaawansowane

AIMP v3.50 Build 1277

Informacje o projekcie AIMP

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez szyszkarz » 7 paź 2013, o 17:32

U mnie też nic się nie muli, nawet nie zawracałem sobie głowy wyłączaniem funkcji.
Avatar użytkownika
szyszkarz
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 7 paź 2013, o 01:46

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez daisy10 » 7 paź 2013, o 19:14

Nie muli, ale po wyłączeniu tych funkcji obciążenie procesora spada. Zauważyłem tylko że nie działa już z nowym Aimp program DS :/
Avatar użytkownika
daisy10
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 3 paź 2013, o 17:51

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez mateo2 » 8 paź 2013, o 03:21

Ja chyba mogę sobie pozwolic na obciążenie procka ;-) Nie wyłączałem funkcji, lubie takie bajery :mrgreen:
Avatar użytkownika
mateo2
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 03:19

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez javasen » 8 paź 2013, o 03:32

O kurde, ja nawet nie sprawdzałem obciążenia procesora. Ale jeśli wzrasta, to warto powyłączać, jak najbardziej. Zaraz się za to zabieram, odciąże biedaka. ;-)
Avatar użytkownika
javasen
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 03:30

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez mateo2 » 8 paź 2013, o 07:00

No jak kto lubi, mnie tam nie przeszkadza
Avatar użytkownika
mateo2
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 03:19

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez kiolo1 » 9 paź 2013, o 13:00

Wszystko zależy od sprzętu jaki się ma...w przypadku słabego procka obciążenie przez AIMP na poziomie 50% to sporo...
Avatar użytkownika
kiolo1
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 9 paź 2013, o 11:32

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez pasiasta1 » 12 paź 2013, o 17:37

Aż 50%? :O Ja mam nienajnowszego t8100, 2x 2,10ghz i obcjąża w granicach 5% :)
Avatar użytkownika
pasiasta1
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 19:58

Re: AIMP v3.50 Build 1277

Postprzez Jimi » 13 paź 2013, o 21:53

mi nawet 1% nie ciągnie wszystko zależne od PC(intel CORE i7 3770k 3.5GHz)
@pasiasta1
Ja mam nienajnowszego t8100, 2x 2,10ghz

10GHz... tego się nie dodaje xD z tego co widze ma 2.1 GHz :P
Obrazek
JiM
Avatar użytkownika
Jimi
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 244
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 23:35

Poprzednia strona

Powrót do Nowości

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości