Wyszukiwanie zaawansowane

aimp3 vs klawisze multimedialne

Wszelkie pytania i sugestie dotyczące AIMP'a.

aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez mornaver » 31 sty 2013, o 21:33

Witam,
mam problem takowy - klawisze multimedialne klawiatury działają w systemie ale w aimpie nie. Jestem świeżo po formacie, wcześniej klawisze działały bez zarzutu, tak jakby po instalacji nowego aimpa (wczesniej mialem jakas starsza wersje) cos sie zepsulo. Przyciski multimedialne z myszy rowniez nie działają w aimpie teraz. czy ktos jest w stanie mi powiedziec - dlaczego ?

aimp v3.20 build 1165
klawiatura: logitech K750
mysz: logitech G500
Avatar użytkownika
mornaver
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 paź 2011, o 10:30

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez whatsup1981 » 3 lut 2013, o 12:20

Podpinam się pod temat. Po reinstalacji sutemu operacyjnego klawisze multimedialne na klawiaturze Logitech przestały działać, soft od klawiatury zaktualizowany di najnowszej wersji, ustawienia identyczne jak przed reinstalką OS. Proszę o pomoc

Windows 8 Pro x64
Aimp v3.20 build 116
Klawiatura Logitech Y-sae71
Oprpgramowanie Set Point ver. 6.51.8
Avatar użytkownika
whatsup1981
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 3 lut 2013, o 12:13

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez mornaver » 12 lut 2013, o 18:35

czyli nikt nie ma pojęcia?
uciążliwe to. wszystkie inne klawisze funkcyjne, multimedialne również - lecz na innych programach.

myślałem że instalka starszej wersji pomoże - nie, nie pomogła.
Avatar użytkownika
mornaver
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 paź 2011, o 10:30

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez badyl » 16 mar 2013, o 18:26

Witam,
jestem w identycznej sytuacji jak Wy, po reinstalacji systemu nie działają mi w aimpie klawisze multimedialne (poprzednia , następna, play\stop).
Również w zakładce "Skróty klawiaturowe" przy próbie przyporządkowania klawisza dedykowanego program w ogóle nie widzi że klawisz został naciśnięty.
Nie jestem pewien czy niekorzystna zmiana zmiana zaszła w programie aimp czy w setpoint, ponieważ obydwa programy pobrałem "świeże".
Tak czy inaczej myślę że powinno to zostać zgłoszone autorowi programu.

Windows 7 x64
Aimp v3.20, build 1165
SetPoint 6.52.74
Klawiatura Logitech S520
Avatar użytkownika
badyl
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 16 mar 2013, o 18:04

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez amneziks » 21 maja 2014, o 15:21

Avatar użytkownika
amneziks
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 21 maja 2014, o 14:29

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez William008 » 2 mar 2016, o 11:30

I sidła temat. W wyniku ponownej instalacji ramy robocze, mixed media przyciski na konsoli Logitech rzucić pracy, delikatna konsola di zmodernizowane najnowszą formę, ustawienia takie same jak poprzednio reinstalką OS. Jeśli nie przeszkadza pomoc
http://www.moontextile.com/
Avatar użytkownika
William008
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2 mar 2016, o 11:28

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez Jimi » 25 kwi 2016, o 10:33

Czary mary hokus-pokus :lol:
A tak na serio nawet nie podaliście co za klawy i czy poprawnie to ustawiliście u mnie wszystko śmiga na X7 G800 :P
Obrazek
JiM
Avatar użytkownika
Jimi
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 247
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 23:35

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez Aldowin » 6 sie 2016, o 05:42

Tak czy inaczej myślę że powinno to zostać zgłoszone autorowi programu.

รอยัล คาสิโน
Avatar użytkownika
Aldowin
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 73
Dołączył(a): 11 wrz 2015, o 11:17

Re: aimp3 vs klawisze multimedialne

Postprzez heni0 » 24 lis 2016, o 15:51

Mały refresh, temat wałkowany na forum i w internecie odpowiedź też idzie znaleźć.
Co do zgłoszenia autorowi programu, to 'wina' logitecha.

Ustawienia aplikacji SetPoint do klawy K750 w katalogu: C:\Program Files\Logitech\SetPointP szukamy players.ini -> PPM otwórz za pomocą WordPad, aby było czytelne i po 4 linijce (pod [Players])
dopisujemy poniższe (możemy tylko 1, zależy jaka wersja AIMPa (plik programu jaki (AIMP3.exe czy jaki ;))
Kod: Zaznacz cały
#AIMP3lib=cmd,AIMP3lib.exe,Winamp v1.x,xxx,xxx,40045,40046,40047,40044,40048,0,1,WinAmp 5
AIMP3=cmd,AIMP3.exe,Winamp v1.x,xxx,xxx,40045,40046,40047,40044,40048,0,1,WinAmp 5
AIMP2=cmd,AIMP2.exe,Winamp v1.x,xxx,xxx,40045,40046,40047,40044,40048,0,1,WinAmp 5
AIMP4=cmd,AIMP.exe,Winamp v1.x,xxx,xxx,40045,40046,40047,40044,40048,0,1,WinAmp 5


Możemy zamienić końcówkę na WinAmp 3, ale mi to różnicy nie robi.
Działa z najnowszą aplikacja AIMPa na dzień dzisiejszy ;)

PS. Opcja szukaj nie boli, ten wynik jest pierwszy w Google u mnie, ale już wałkowano ten temat TUTAJ
Avatar użytkownika
heni0
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 24 lis 2016, o 15:43


Powrót do Pytania, sugestie.

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron