Wyszukiwanie zaawansowane

Problem z uruchomieniem Aimp 3

Tutaj raportujemy błędy odtwarzacza etc.

Problem z uruchomieniem Aimp 3

Postprzez lewis94 » 7 lut 2011, o 21:46

Witam posiadam windows 7.Chciałem uruchomić Aimpa 3 beta i wyskakuje taki komunikat:
Aplikacja nie została właściwie uruchomiona(0xc00000005).
Dlaczego tak się dzieje??
Czy da się temu zaradzić :?
Avatar użytkownika
lewis94
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 21:42

Re: Problem z uruchomieniem Aimp 3

Postprzez bartoszko » 8 lut 2011, o 20:50

Może zadziała, jeśli uruchomisz jako administrator w trybie zgodności z Windows XP...
Avatar użytkownika
bartoszko
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 39
Dołączył(a): 5 lut 2011, o 12:32

Re: Problem z uruchomieniem Aimp 3

Postprzez kamilo1990 » 10 lut 2011, o 18:53

Witam ! Mam ten sam problem, nie pomogło też to co pisał kolega wyżej. Trzeba będzie wrócić do AIMP 2 albo do wcześniejszej bety która działa (nie pamiętam dokładnie która to była) - no ale tam nie ma spolszczenia.
Avatar użytkownika
kamilo1990
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 10 lut 2011, o 18:51

Re: Problem z uruchomieniem Aimp 3

Postprzez bartoszko » 10 lut 2011, o 19:48

To nie wiem, co to może być.
Też mam Windows 7 i nie mam problemów z uruchomieniem, chociaż wersja beta nie działa idealnie - zamula komputer (szczególnie, gdy odpalić Bibliotekę).
Avatar użytkownika
bartoszko
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 39
Dołączył(a): 5 lut 2011, o 12:32

Re: Problem z uruchomieniem Aimp 3

Postprzez Bartek Sz. » 13 lut 2011, o 09:57

Hmmm, ja również posiadam Windows 7, wersję Ultimate i nie mam żadnych problemów. Jak na razie działa u mnie dobrze i jestem zadowolony. Możliwe że twój system coś ma nie tego, chociaż za bardzo się na tym nie znam ;)
Bartek Sz.
 

Re: Problem z uruchomieniem Aimp 3

Postprzez morerace » 13 paź 2012, o 22:13

A mi właśnie dzisiaj - kompletnie bez powodu Aimp2 oszalał.. Rano Aimp3 działał, zgasiłem kompa, poszedłem w cholerę, wróciłem, odpalam kompa i Aimpa... "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000005)".
Musiałem wrócić do Aimp2.
Avatar użytkownika
morerace
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 21:08


Powrót do Błędy / Komentarze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron