Wyszukiwanie zaawansowane

Problem z radiami w winampie

Tutaj raportujemy błędy odtwarzacza etc.

Problem z radiami w winampie

Postprzez stalewiak » 7 kwi 2009, o 09:49

Siemanko więc
Posiadam system windows vista , jak chce odpalić radio np radio impreza http://odsiebie.com/pokaz/2085532---a84c.html to wyskakuje błąd .Z każdym radiem jest to samo ,dodam że w winampie normalnie działają radia ale nie chce mi się słuchać w winampie :) Obrazek

2 sprawka jak zrobić żeby piosenka w piosenkę wchodziła bo jakoś nie mogę się doszukać w aimpie :/
Oczywiście wersja winampa z grudnia 2008
Proszę o odpowiedzi :)
Stalewiak
Avatar użytkownika
stalewiak
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 kwi 2009, o 09:36
Lokalizacja: Koło Malborka

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez speed89 » 7 kwi 2009, o 22:49

Spróbuj tak wejdz do opcji AIMP'a - > System - > Powiązania - > Wybierz typ plików Zaznacz Listy odtwarzania a następnie kliknij "Skojarz Wszystkie" Ja mam tak ustawione i wszystko działa... Sprawdziłem to radio i także gra.
Co do przechodzenia piosenek: Klikasz w główną kategorie Odtwarzanie - > Używaj wyciszania / dźwięku zaznacz obie opcje i ustaw czas w jakim ma sie to dziać.

Pozdrawiam :)
Jesteś użytkownikiem AIMP'a nie masz konta na forum, zarejestruj się by w każdej chwili mieć z nami kontakt w razie jakiegokolwiek problemu.
Avatar użytkownika
speed89
Administrator
Administrator
 
Posty: 320
Dołączył(a): 23 sty 2009, o 15:33

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez stalewiak » 8 kwi 2009, o 08:28

Siemka zrobiłem tak jak napisałeś i dalej to samo :/
Avatar użytkownika
stalewiak
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 kwi 2009, o 09:36
Lokalizacja: Koło Malborka

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez stalewiak » 19 kwi 2009, o 20:03

Odświeżam zainstalowałem wersje z kwietnia 2009 i dalej ten błąd skojarzyłem wsio i nic dalej ten błąd :/
Avatar użytkownika
stalewiak
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 kwi 2009, o 09:36
Lokalizacja: Koło Malborka

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez radoskor » 20 kwi 2009, o 00:17

Przed chwilą miałem ten sam błąd ale na XP
z tym że AIMP jakoś sobie poradził, włączyłem inną stację radiową - gra,
wróciłem do poprzedniej - też gra,
ale ja korzystam z AIMP-a z Mega pakiem(wszystkie dodatki, bajery itd.)
pobrałem z: http://odsiebie.com/pokaz/1638493---435b.html

ewentualnie najpierw usuń AIMPa, zapisz pleylisty ;)
i zainstaluj od nowa wersję 2.51

Edit: Swoją drogą to ten Temat powinien być w dziale: Błędy/Komentarze,
problem z tym bywa u mnie w przypadku Radia ESKA(OGG format)
mój sposób to szybko uruchamiam inne radio i wracam do Eski - działa
Avatar użytkownika
radoskor
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 20 kwi 2009, o 00:08

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez buldog » 25 maja 2009, o 20:43

Mam ten sam problem i ten sam komunikat o błędzie wyświetla AIMP w przypadku radio "Specjal'noe radio"
http://www.sr.ru/2/online_wm.html
Używam skrótu Ctrl U , wklejam adres stacji, a odtwarzacz nie reaguje.
A powinien, tym bardziej, że radio rosyjskie i wszystko powinno być dopracowane w pierwszej kolejności.
Winampa nie używam, ma strasznie podbarwiony dźwięk.
Wymieniony program (knopka 2, Błatniak) daje się słuchać przez stronę, prawdopodobnie włącza się WMP. jego dźwięk też jest syficzny. "Knopka 12" (Piosenka autorska) nie chce się włączyć w żaden sposób.
Da się co na to poradzić?
Avatar użytkownika
buldog
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 27 kwi 2009, o 22:32

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez stalewiak » 25 maja 2009, o 21:21

Problem rozwiązany, zrobiłem jak napisał radoskor chwała tobie ;)
Avatar użytkownika
stalewiak
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 kwi 2009, o 09:36
Lokalizacja: Koło Malborka

To wina GG

Postprzez WebCM » 28 maja 2009, o 18:20

To wina serwerów GG. Problem występuje także we Flashowym odtwarzaczu. Za pierwszym razem radio nie chce zaskoczyć, a za drugim łączy błyskawicznie.
Avatar użytkownika
WebCM
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 14
Dołączył(a): 9 maja 2009, o 16:25

Re: Problem z radiami w winampie

Postprzez stalewiak » 28 maja 2009, o 18:29

Nie WebCM już wyżej pisałem co zrobiłem i jest ok
Avatar użytkownika
stalewiak
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 kwi 2009, o 09:36
Lokalizacja: Koło Malborka


Powrót do Błędy / Komentarze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron