Wyszukiwanie zaawansowane

AIMP v3.10 Build 1065

Tutaj raportujemy błędy odtwarzacza etc.

AIMP v3.10 Build 1065

Postprzez speed89 » 5 lip 2012, o 08:01

Jak zawsze zakładamy temat, który ma na celu wyłapać wszystkie błędy które zauważyliście w nowej wersji AIMP jeżeli tylko coś takiego nastąpiło napiszcie to w tym temacie a postaramy się w kolejnej wersji wyeliminować ten problem.
Jesteś użytkownikiem AIMP'a nie masz konta na forum, zarejestruj się by w każdej chwili mieć z nami kontakt w razie jakiegokolwiek problemu.
Avatar użytkownika
speed89
Administrator
Administrator
 
Posty: 319
Dołączył(a): 23 sty 2009, o 15:33

Re: AIMP v3.10 Build 1065

Postprzez atmo » 5 lip 2012, o 08:50

Nadal jest problem z tym ID3v2. W niektórych przypadkach po prostu nie odczytuje v2.
Avatar użytkownika
atmo
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 5 lip 2012, o 08:48

Re: AIMP v3.10 Build 1065

Postprzez kris86 » 6 lip 2012, o 14:59

O co chodzi z tą funkcją "Uwydatnienie" w menadżerze DSP. Bo jak ją się włącza to dźwięk jest koszmarny. To istnieje od początku powstania Aimpa 3 ;) Wolałbym coś na kształt 3D jak w aimpie 2 :geek:
Avatar użytkownika
kris86
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 lip 2011, o 14:49

Re: AIMP v3.10 Build 1065

Postprzez Jimi » 7 lip 2012, o 14:26

Ja mam problem z nadmiernym obciążeniem CPU ciągle powyżej 90% podczas odtwarzania muzyki, przy spauzowanej 10-20% a jak jest zminimalizowany do traya 2%, gdy go wyłączę spada oczywiście do 0... Wcześniej widziałem takie skargi ale w wersjach beta...;/
Obrazek
JiM
Avatar użytkownika
Jimi
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik
 
Posty: 247
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 23:35

Re: AIMP v3.10 Build 1065

Postprzez kris86 » 8 lip 2012, o 15:34

Potwierdzam, też tak mam ale chwilę po włączeniu laptopa, wtedy mam około 50% obciążenia cpu(posiadam dual-core 2Ghz, więc na Aimpa powinien wystarczyć :lol: ). Po włączeniu odtwarzacza(Aimp3) rośnie do około 90-100%. Więc te minutę czy dwie czekam, aż obciążenie spadnie do zera i dopiero go uruchamiam ;) Co ciekawe po wejściu w narzędzia, obciążenie spada i wraca płynność odtwarzania :D Później nie ma różnicy, może być i 90% obciążenia obu rdzeni, a i tak działa płynnie 8-) .
Avatar użytkownika
kris86
Świeżak
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 lip 2011, o 14:49


Powrót do Błędy / Komentarze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron