Wyszukiwanie zaawansowane

Problem z iZotope Ozone 4

Nowe pluginy, problemy, dyskusje.

Problem z iZotope Ozone 4

Postprzez jazon14 » 1 lut 2010, o 22:18

Mam Aimp 2.60.530 i iZotope Ozone 4. Problem jest taki, że gdy włączę Ozone to zamula strasznie Aimpa a często nawet na amen, że trzeba resetować PC. Czy da się coś zaradzić?
https://www.facebook.com/pages/Moje-Fotografie/488567707823102

[url=https://www.facebook.com/pages/Moje-Fotografie/488567707823102]Moje Fotografie[/url]
Avatar użytkownika
jazon14
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 39
Dołączył(a): 29 sie 2009, o 20:04

Re: Problem z iZotope Ozone 4

Postprzez speed89 » 1 lut 2010, o 22:21

Hej, jaki system ? Jakiego masz kompa ?
Jesteś użytkownikiem AIMP'a nie masz konta na forum, zarejestruj się by w każdej chwili mieć z nami kontakt w razie jakiegokolwiek problemu.
Avatar użytkownika
speed89
Administrator
Administrator
 
Posty: 319
Dołączył(a): 23 sty 2009, o 15:33

Re: Problem z iZotope Ozone 4

Postprzez jazon14 » 1 lut 2010, o 22:29

Windows XP Professional SP2
IBM 8303
Pentium VI 2400MHz
DDR SDRAM 512 MB
HDD 80 + 40 GB
https://www.facebook.com/pages/Moje-Fotografie/488567707823102

[url=https://www.facebook.com/pages/Moje-Fotografie/488567707823102]Moje Fotografie[/url]
Avatar użytkownika
jazon14
Użytkownik
Użytkownik
 
Posty: 39
Dołączył(a): 29 sie 2009, o 20:04


Powrót do Wtyczki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron